Kerstboom met lichtjes, slingers en kerstballen

BARENDRECHT – Op woensdagavond 21 december is er een sfeervolle kerstuitvoering door CultuurLocaal leerlingen in De Baerne. Waren het vorige maand nog de popbands die de BaerneZaal vulden, nu is het de beurt aan de klassieke instrumenten.

Het afgelopen jaar heeft CultuurLocaal laten zien hoe rijk het muzikale aanbod is en deze kerstuitvoering is daar een mooie afspiegeling van. Er treden zowel ensembles op als solisten. Bovendien is er een optreden van het MeespeelOrkest met speciale arrangementen van 123zing kerstliedjes. Er is een sonate voor cello en piano maar ook een cello-ensemble. En er zijn meer ensembles: ensemble HoornKracht speelt Strauss, een harp-ensemble speelt Dance of The Harps en jonge hoboïsten spelen Kerstliedjes. Als altijd is er een grote enthousiaste groep dwarsfluiten met muziek van Bach, Fauré en Mussorgski. Ook is er een jonge pianoleerling met muziek van Einaudi.

De kerstuitvoering op woensdagavond begint om 19:30 uur. De toegang is gratis. De BaerneZaal is gelegen aan de Buitenlandse Baan 1.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »