Kerstmarkt en actiedag bij Focus Beroepsacademie voor 3FM Serious Request

BARENDRECHT – Op dinsdag 20 december wordt er op de Focus Beroepsacademie een actiedag gehouden om zoveel mogelijk geld op te halen voor “3FM Serious Request, Laat ze niet stikken“.

Wie iets wil bijdragen aan het gestelde doel van deze actie (€2.200) kan op 20 december tussen 18:30 en 20:15 uur langskomen op het plein bij de school aan de Dierensteinweg voor een kerstmarkt. De markt is onderdeel van de actiedag.

Glazen Huis

Dit jaar zullen 4 docenten 24 uur plaatsnemen in een eigen glazen huis waar zij niet zullen eten en slapen. In het glazen huis zullen de docenten op aanvraag plaatjes draaien via de radio, online lesgeven en online gamen. De leerlingen zullen die dag workshops volgen tbv het goede doel.

Kerstmarkt

In de avond is er een kerstmarkt waar spullen verkocht worden tbv Serious Request. Ook is er een Rad van Fortuin waar u leuke prijzen mee kunt winnen! De kerstmarkt is op het plein voor de school van 18.30-20.15. Mocht u onze actie willen ondersteunen, dan kunt u doneren via deze website. Elke donatie gaat rechtstreeks naar de actieBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »