De Speelfabriek terug in De Baerne op woensdagmiddag 26 okt

BARENDRECHT – Volgende week woensdag (26 okt) staat de Speelfabriek van Tante T weer in De Baerne. De toegang is gratis. Vorige maand bezochten 20 kinderen en hun ouders De Baerne voor de eerste voorstelling van De Speelfabriek bij CultuurLocaal.

Op woensdagmiddag 26 oktober kunnen kinderen van 4-8 jaar en hun ouders opnieuw de Speelfabriek bezoeken. Deze keer verzorgt klarinetdocente Monique Kruijdenberg van CultuurLocaal de -ook geïmproviseerde muzikale omlijsting. De gratis voorstelling is van 14:30 tot 15:30uur in de BaerneZaal, Buitenlandse Baan 1.

De Speelfabriek

De Speelfabriek is het huis van Tante T. Elke deur heeft een andere kleur en er is van alles te beleven! Samen met het publiek opent Tante T de deuren en worden er allerlei avonturen beleefd en prachtige verhalen verzonnen. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te spelen. Wie weet komt er wel bijzondere visite of ontmoet ze een echte koning. Alles mag en niets is te dol.

Van september 2016 tot en met januari 2017 organiseren Tante T en CultuurLocaal elke laatste woensdag van de maand een voorstelling van De Speelfabriek in De Baerne.

Foto: Kinderen genieten van de verhalen in de Speelfabriek van Tante T (Fotograaf: Claudia Baarslag).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »