De Baerne, Barendrecht

BARENDRECHT – Op woensdagmiddag 28 september geeft Tante T een leuke voorstelling speciaal voor kinderen in De Baerne. De voorstelling is voor kinderen van 4-8 jaar en de de toegang tot ‘De Speelfabriek’ is gratis. Dat bezoekje is deze keer extra leuk omdat ook Laura op visite komt! Samen met Tante T en het publiek gaat ze op avontuur en opent ze deuren waarachter prachtige verhalen verstopt zitten. Wie weet ontmoeten we wel een echte koning of vliegen we een rondje op een draak… Niets staat vast, want alles wordt ter plekke geïmproviseerd.

De voorstelling is van 14:30 tot 15:30uur in de BaerneZaal, Buitenlandse Baan 1.

De Speelfabriek

Wist je dat Tante T in een Speelfabriek woont? In dit huis heeft elke deur een andere kleur en is van alles te beleven! Samen met het publiek opent Tante T de deuren en worden er allerlei avonturen beleefd en prachtige verhalen verzonnen. Wie weet komt er wel bijzondere visite. Je wordt uitgenodigd om mee te spelen. Alles mag en niets is te dol.

Leonieke de Kleer, harpdocente van CultuurLocaal, zorgt voor muzikale begeleiding. Tot en met januari 2017 organiseren Tante T en CultuurLocaal elke laatste woensdag van de maand een voorstelling van De Speelfabriek in De Baerne.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »