Borgstede, Barendrecht

BARENDRECHT – Gastspreker tijdens deze nieuwe editie van het Alzheimer Café is Paul Jansen van o.a. het Breincollectief en stichting Dementiewijs. Als gedragswetenschapper is Paul Jansen gespecialiseerd in neurocognitieve stoornissen, met name dementie. Hij verzorgt regelmatig lezingen, presentaties en workshops over dementie en in het bijzonder over de preventie van dementie.

Het is zijn passie om zoveel mogelijk mensen dementiewijzer te maken, zodat zo min mogelijk mensen ziektes ontwikkelen en uiteindelijk dementie zullen krijgen én om de mensen die dementie hebben toch gelukkig te kunnen laten zijn.

Borgstede

Het Alzheimer Café vindt op woensdagavond 21 september plaats in zorgcentrum Borgstede aan de Marjoleinlaan 43 in Barendrecht. De organisatie is in handen van Laurens in samenwerking met Aafje, Kijk Op Welzijn en zorggroep de Toekomst. Vooraf aanmelden is niet nodig. Zaal open: 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur, einde circa 21.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met mevrouw E. Buchel via T 0180 555 888.

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals, vrijwilligers en andere belangstellenden. Op iedere 3e woensdagavond van de maand (met uitzondering van de maanden juli, augustus en december) kunnen zij hier terecht voor vragen, hulp en ondersteuning, of gewoon om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »