Kano's in de Zuidpolder met op de achtergrond De Kleine Duiker

BARENDRECHT – Op woensdag 6 juli organiseert de Buurtsportcoach Barendrecht, samen met kinderboerderij de kleine duiker, de Rabobank zomerspelen. De middag start om 15.00 op de locatie van Kinderboerderij de kleine duiker. De gehele middag zijn er diverse sport en spelactiviteiten waar aan kan worden deelgenomen.

Zo kan er gebruik gemaakt worden van de kano’s (let op, diploma verplicht), zijn er diverse sportactiviteiten en kan je speuren en boogschieten! Om 17.00 eindigt de middag met een prijsuitreiking, was jij deze middag het sportiefst, of ben je een kanjer in buitenspelen? Dan is deze prijs misschien wel voor jou!

Meedoen

Aanmelden voor deze middag is niet nodig, je mag samen met je broertje/zusje of vriendje/vriendinnetjes komen meedoen! Let op, kom wel op tijd. Deelnemen is mogelijk van 6 tot 12 jaar. Meer informatie krijg je via buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door de Buurtsportcoach en Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »