Tennispark, Tennisvereniging Barendrecht (TVB)

BARENDRECHT – Op zaterdag 18 juni is er bij Tennis Vereniging Barendrecht voor de 2de maal dit jaar een Open Tennis Ochtend. Een mooie gelegenheid voor geïnteresseerden om kennis te komen maken met het tennisspel en de vereniging met het prachtige splinternieuwe tennispark. De Open Dagen en de eerste Open Tennis Ochtend hebben al veel mensen overtuigd; voor hen die op de genoemde dagen verhinderd waren of nog steeds twijfelen is er nu dus een nieuwe gelegenheid.

Op zaterdagochtend 18 juni kunnen geïnteresseerden van 10:00 tot 12:00 uur geheel vrijblijvend het tennispark aan de Graaf Adolfstraat bezoeken om op de volledig gerenoveerde banen een balletje te slaan en informatie in te winnen.

Heeft u wederom van veel mensen gehoord hoe leuk de voorjaarscompetitie ook dit jaar weer was, kom dan zelf eens kijken of tennis niet uw sport is. Kom langs op zaterdagochtend of kijk voor meer informatie website www.tvbarendrecht.nl. Voor informatie kunt ook contact opnemen met TV Barendrecht via info [@] tvbarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »