Dostojevski Kwartet brengt programma ‘Schubert en de Russen’ in Dorpskerk

BARENDRECHT – Stichting Barendrecht Klassiek organiseert, in samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk, op zaterdagavond 18 juni het laatste concert van het seizoen 2015-2016. Het Dostojevski Kwartet, bestaande uit Charlotte Basalo Vázquez, viool, Julia Kleinsmann, viool, Lisa Eggen, alt-viool en Emma Kroon, cello, speelt in het programma ‘Schubert en de Russen’ muziek van Glinka, Schubert, Tsjaikovski en Prokovjev.

Het kwartet werd in oktober 2014 opgericht door 4 jonge musici die elkaar op het conservatorium hebben leren kennen. Naast hun samenwerking in deze combinatie hebben zij al flinke ervaring als solist en ook in diverse andere samenstellingen, zowel nationaal als internationaal. Met hun kwartet proberen ze ook andere jonge mensen te interesseren voor klassieke muziek.

De begintijd voor het concert in de Dorpskerk (Dorpsstraat 146, naast de watertoren) is 20.00 uur. Halverwege het programma zal er een pauze zijn. De toegang is vrij, bijdragen na afloop zijn meer dan welkom. De activiteiten van Stichting Barendrecht Klassiek zijn mede mogelijk dankzij bijdragen van sponsoren. Informatie: barendrechtklassiek.nl of (0180) 619113Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »