Voetbal op voetbalveld

BARENDRECHT – Vanaf 15 juni zal er elke woensdagochtend een nieuwe activiteit voor 55-plussers starten op de Bongerd. De activiteit wordt Walking Football (‘loop voetbal’) genoemd en is er voor hen die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn. Je bent namelijk zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren! Walking football kenmerkt zich door zijn belangrijkste regels: niet rennen, geen slidings en de bal moet ten alle tijden onder heuphoogte blijven.

Walking Football wordt aangeboden door de Buurtsportcoach op de accommodatie van BVV Barendrecht.

Walking Football

De inloop is op woensdagochtend (vanaf 15 juni) vanaf 9.30 uur in de kantine van BVV Barendrecht. Er wordt van 10.00 – 11.00 uur Walking Football gespeeld en tussen 11.00 – 11.30 uur zal er afgesloten worden met een bakje koffie of een kopje thee. Spreekt dit alles u aan? Twijfel dan niet langer en meldt u aan! Deelname aan de activiteit is vrijblijvend en dus geheel kosteloos.

Aanmelden kan door contact op te nemen via: c.smith [@] kijkopwelzijn.nl of door te bellen naar 0633180864. We zien uw aanmelding graag binnenkomen! Minimaal aantal deelnemers is 6.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »