Picknick in 't Park: Familie, food en fun evenement in park Buitenoord op 17 en 18 juni

BARENDRECHT – Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni wordt er in park Buitenoord een nieuw evenement georganiseerd: Het Familie/Food Event ‘Picknick in ‘t Park’. Het evenement vindt op vrijdag plaats van 15:00 tot 23:00 uur en op zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur. De entree kost €2,50 per persoon, kaartjes zijn tijdens het event verkrijgbaar bij de ingang.

UPDATE 17 JUNI: Dit evenement is voor vandaag (Dinsdag 12 april 2016) en morgen (Woensdag 13 april 2016) AFGELAST.

Organisator OHIO Music omschrijft het evenement als een combinatie van food trucks en paviljoens, een Vega markt, een podium programma, entertainment en de Kids Corner. Al deze ingrediënten bij elkaar moeten gaan zorgen voor een aantrekkelijk evenement. Het evenement draait puur om Foods & Fun!

Foods & Fun

Op het terrein zullen mobiele keukens, lekker eten, live muziek en divers entertainment en vermaak te vinden zijn (voorkeur voor lokale artiesten). ‘Picknick in ‘t Park‘ moet een grote en gezellige belevenis gaan worden. Zo zullen de foodtrucks van o.a. de “Broertjes Saté“, “Kitchmann Curry Wurst” en “De Brandmeester” (Mexicaans) aanwezig zijn.

We zijn er maar wat trots op om de eerste editie van ‘Picknick in ‘t Park’ aan te kondigen. Dit jaar vindt er geen Greensparade plaats en is dit een volwaardige vervanger. Voor Barendrecht een aantrekkelijk en belangrijk evenement, we zijn tenslotte het AGF hart van de regio met o.a. The Greenery, Bakker Barendrecht, Agrofair etc. Het evenement draait puur om Foods & Fun!“, aldus de organisator.

Foodtrucks

Ondernemers die ook een plekje op dit evenement willen (met of zonder truck) kunnen zich hier aanmelden of meer informatie verkrijgen via het e-mail adres info [@] ohiomusic.nl.

Een staanplaats is verkrijgbaar v.a. €250 per Foodtruck. Cateraars en restaurants die niet beschikken over een Foodtruck, kunnen bij de organisatie een pagode tent huren, van 4×4, voor de prijs van €425.- gedurende het evenement (Grotere tenten op aanvraag).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »