BUVA Classic wielertour voor Serious Request

BARENDRECHT – De volgende BUVA Classic Wielertour staat weer gepland, en wel op 28 mei aanstaande! Dit jaar staat de Classic in het teken van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Er is keuze uit drie fietsafstanden (25, 50 of 100 KM) en 2 hardloopafstanden van 5 en 10 KM. De 10, 25 en 50 km kunnen ook op skates of longboard worden afgelegd.

De start en finish vinden plaats bij het kantoor van BUVA in Barendrecht aan de Bremen (naast de onderdoorgang A29). Elke deelnemer betaalt € 10,- inschrijfgeld (op de dag van het evenement per PIN of contant te voldoen), waarmee KiKa wordt ondersteund. Meer doneren voor dit goede doel is uiteraard altijd welkom!

BUVA Classic Wielertour

Tijdens de Classic wordt voor alles gezorgd: broodjes, drinken, muziek, etc. Wat u zelf mee moet nemen zijn uw outfit, uw fiets / hardloopschoenen / skates / longboard, uw inschrijfgeld en een goed humeur! Zin om mee te doen? Geef u dan voor 15 mei op via het digitale inschrijfformulier.

  • De 100 km start om 9:00
  • De 25 en 50 km starten om 10:00
  • De 5 en 10 km starten om 10:30

Vrijwilligers en donaties

Uiteraard kan een dag als deze niet worden georganiseerd zonder vrijwilligers. Dus mocht dit idee u aanspreken, en wilt u meehelpen, geef u dan ook op via dit formulier! Als u niet wilt/kunt meedoen, maar KiKa toch wilt ondersteunen, kunt u direct een donatie doen via deze link. Alvast bedankt! Vanaf een donatie van €250,- wordt uw bedrijfslogo een weekend lang weergegeven op onze LED-zuil aan de A29, waar dagelijks 80.000 auto’s passeren!



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen



« | »