Eben-Haëzerkerk, Voordijk/Dudokdreef, Barendrecht

BARENDRECHT – Zaterdag 23 april is er op het kerkplein van de Chr. Ger. Kerk, Dudokdreef in Barendrecht, een grote vlooienmarkt. Deze wordt georganiseerd door de jongeren die al eerder in Wit-Rusland zijn geweest om daar te werken, via de werkgroep Barendrecht van Stichting Charite, beter bekend als de “Vrienden van Minsk”.

De markt vind op zaterdag 23 april plaats van 08.00 – 12.30 uur. Iedereen is van harte welkom. Met deze markt hopen de “Vrienden van Minsk” weer geld in te zamelen zodat de kerkbouw in Minsk verder kan gaan. U hebt de mogelijkheid zelf ook spullen in te leveren, dit kan vrijdag 22 april vanaf 16.00 – 19.30 uur op de parkeerplaats aan de Dudokdreef bij de kerk.

Werkreis

In mei 2016 hoopt er weer een jongeren-werkreis plaats te vinden, waarbij naast kerkbouw ook hulp wordt geboden aan internaten voor kinderen die niet thuis kunnen wonen, in een ziekenhuis in Babrusk en het internaat waar ex-gedetineerden wonen.

Vrienden van Minsk werkt al meer dan 20 jaar in Wit-Rusland. In het verleden is er veel kleding en voedselhulp geweest, en is er veel medisch materiaal gebracht, zoals ziekenhuisbedden, medicijnen, uniformen en ander klein medisch materiaal.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »