Borgstede, Barendrecht

BARENDRECHT – Op woensdag 17 februari is alweer het tweede Alzheimer Café van 2016. Gastspreker deze avond is Marinus van de Berg. Dementie treft niet alleen de dementerende zelf, maar zeker ook familie en naasten. Welke impact heeft dit op hen? Marinus van de Berg is bekend als schrijver van boeken over rouw en was jarenlang verbonden aan een verpleeghuis en hospice als geestelijk verzorger.

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals, vrijwilligers en andere belangstellenden. De komende editie vindt op woensdagavond 17 februari plaats in zorgcentrum Borgstede aan de Marjoleinlaan 43 in Barendrecht. De organisatie is in handen van Laurens in samenwerking met Aafje, Kijk Op Welzijn en zorggroep de Toekomst. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Zaal open: 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur, einde circa 21.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met mevrouw E. Buchel via T 0180 555 888.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »