Sinterklaas en zwarte pieten

BARENDRECHT – Op maandag 30 november verwelkomt ToBe Sint en Piet met een Pepernotenconcert in de Baerne. Dit muzikale welkom begint om 19.00 uur.

Ieder jaar geven de muziekleerlingen van ToBe een Pepernotenconcert. Zij spelen speciaal voor deze gelegenheid samen in een Meespeelorkest. Hiervoor is een ‘Pepernoten arrangement’ gemaakt waar ook jonge kinderen aan mee kunnen doen. Daarnaast zijn er korte optredens van kinderen vanaf 6 jaar uit de Piano-, Viool-, Fluit-, of GitaarKlas. Zij hebben nog maar pas les maar kunnen nu al sinterklaasliedjes spelen.

Muziekpiet

Muziekpiet heeft vorig jaar al gehoord hoe mooi de leerlingen kunnen spelen en heeft beloofd dat hij dit jaar weer komt! Wellicht neemt hij dit jaar, buiten wat snoepgoed, ook wel de Sint mee? Aan de leerlingen ligt het in ieder geval niet, want die zijn al druk aan het oefenen om alle sinterklaasliedjes goed te kunnen spelen op 30 november.

Het Pepernotenconcert duurt ongeveer 45 minuten en iedereen is welkom. Volwassenen betalen € 1,50 (inclusief koffie en thee), voor kinderen is de toegang gratis.

« | »