5 nov: Kickoff-meeting Lokaal fonds voor Barendrecht

BARENDRECHT – Na haar oprichting in juni 2015 stelde het Lokaal fonds voor Barendrecht haar plannen voor de toekomst op. Hierbij kreeg het begeleiding van Corrie in’t Hout van het Barendrechtse evenementen-en communicatiebureau In’t Hout & De Wilde.

De stichting is opgericht om plaatselijke initiatieven in Barendrecht te kunnen ondersteunen: educatie, cultuur, sport en recreatie, natuur en milieu alsmede de sociale- en gezondheidszorg.  ‘Local for local’, is hierbij het motto van het fonds.

Ambities en doelen

Met trots presenteert het bestuur van het Lokaal fonds voor Barendrecht op 5 november aanstaande haar ambities en doelen aan de Barendrechtse samenleving. Ook zullen de eerste resultaten van de inspanning van het Lokaal fonds voor Barendrecht bekend worden gemaakt. Een tipje van de sluier: deze winter zitten mensen van de dagbesteding niet in de kou!

Omdat het Lokaal fonds voor Barendrecht er zowel voor inwoners, ondernemers als voor lokale initiatieven is, gaan we op interactieve wijze in gesprek met jullie op deze avond. We sluiten af met een drankje en hapje. Het bestuur hoopt u te mogen ontmoeten in het Gemeentehuis van Barendrecht om 20.00 uur.

Foto: Het bestuur van het fonds bestaat uit voorzitter Peter Jongenotter, penningmeester Tanja de Jonge, secretaris Marius de Been en bestuurslid Jannie de Vlaam.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »