BARENDRECHT – Op woensdag 21 oktober verzorgt Alzheimer Café Barendrecht een avond met als thema ‘Praktische tips rondom dementie’. Gastspreker is mevrouw Claudia Lemmens, coördinator development & voorlichting bij de Internationale Stichting Alzheimer Onderzoek. U krijgt deze avond praktische tips vanuit wetenschappelijk onderzoek over o.a. voeding, beweging, het sociale netwerk, veilig in en om het huis, financiële valkuilen en autorijden.

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals, vrijwilligers en andere belangstellenden. Op iedere 3e woensdagavond van de maand (met uitzondering van de maanden juli, augustus en december) kunnen zij hier terecht voor vragen, hulp en ondersteuning, of gewoon om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

De invulling van het programma is heel divers en wordt verzorgd door professionals en familieleden die steeds een ander thema belichten. Naast film- en muziekavonden is er geregeld aandacht voor praktische informatie die u of uw dierbare verder op weg helpt.

Locatie

Het Alzheimer Café vindt op woensdag 21 oktober plaats in zorgcentrum Borgstede aan de Marjoleinlaan 43 in Barendrecht. De organisatie is in handen van zorgaanbieders Aafje, Laurens, Kijk op Welzijn en ontmoetingscentrum de Toekomst. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Zaal open: 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur, einde circa 21.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met mevrouw E. Buchel via T 0180 555 888.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »