Theater Het Kruispunt, Barendrecht

BARENDRECHT – Op woensdag 23 september 2015 organiseert de Culturele Alliantie Barendrecht (CAB) in Theater Het Kruispunt de tweede editie van het Culturele Café.

Een bijeenkomst waarbij elke kunst- en cultuurliefhebber van harte is uitgenodigd om bij aanwezig te zijn. Het doel van het Cultureel Café is dat u enerzijds onder het genot van een drankje kunt netwerken met andere cultureel betrokkenen uit Barendrecht en dat u anderzijds door een gastspreker wordt geïnformeerd over een actueel kunst- of cultuur item.

Cultureel Café

Voor deze editie van het Cultureel Café zal Willy Atema van Kunsthistorisch Bureau Kunst en Kunde, een interessante lezing verzorgen met de titel “Kunst Kijken…. En Meer Zien” Wat is het verschil tussen “Kunst Kijken” en “Kunst Zien”? Wat is “Mooi” en “Lelijk”? Is kunst een kwestie van nabootsing of een gevoelskwestie? Moet kunst ons kippenvel geven? Moet kunst origineel zijn? Wat schokt ons nog in de kunst? Vragen waarop Willy Atema ons op haar eigen wijze een antwoord zal geven.

Aanmelden

De lezing start om 20.00 uur en zal rond 21.00 uur worden afgerond. Vanaf 19.30 uur wordt er voor u een kopje koffie/thee geserveerd. Om deze lezing bij te wonen wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,00 per persoon. Om het één en ander in goede banen te leiden, kunt u zich voor deze lezing aanmelden bij ons secretariaat. Stuur een e-mailbericht naar secretariaat@culturele-alliantie.nl en vermeld hierin uw naam en het aantal personen dat de lezing bij willen wonen. Zie ook culturele-alliantie.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »