Nachtje Barendrecht: Aanrijdingen, inbraak en harde werkers

BARENDRECHT – [Foto’s] De politie heeft vannacht (Dinsdag 14 juli 2015) meermaals melding gemaakt van de gebeurtenissen in Barendrecht tijdens de nachtelijke uurtjes. Een overzicht van de meldingen:

Bouwterrein

Gisteravond rond half 12 liet de politie weten een melding te hebben ontvangen van een mogelijke inbraak op een bouwterrein in Barendrecht. Hier waren mannen gezien die met zaklampen over het terrein liepen. Het bleek echter te gaan om ‘een late klus’ door een aantal werklui.

Lantaarnpaal 1e Barendrechtseweg

Rond half twee vannacht (Dinsdag 14 juli 2015) stond de politie bij een melding aan de 1e Barendrechtseweg. Hier is vannacht (Dinsdag 14 juli 2015) een lantaarnpaal uit de grond gereden ter hoogte van het CBR. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben zich te melden (0900-8844).

Gisteravond om 10 voor 10 was er ter hoogte van deze zelfde locatie (ook) al een melding van een aanrijding met letsel. Het is niet bekend of deze meldingen gerelateerd zijn aan elkaar.

Inbraak Lagewei

Om half drie vannacht (Dinsdag 14 juli 2015) twitterde de politie dat er deuren waren opgebroken bij een gebouw in Barendrecht. Gezien de foto lijkt het te gaan om een gebouw in de wijk Lagewei. Er werd binnen niemand meer aangetroffen.

Aanrijding Vrijenburgpad

Tegen half vijf vanochtend (Dinsdag 14 juli 2015) maakte de politie melding van een eenzijdige aanrijding op het Vrijenburgpad. De bestuurder is met de schrik vrijgekomen, hij liep geen letsel op.

« | »