Kindje (2) sluit moeder buiten aan de Ouvetureweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De brandweer van Barendrecht werd vanmiddag (Dinsdag 12 mei 2015) om tien over half zes opgeroepen voor een melding van een buitensluiting aan de Ouvertureweg. Hier had een kindje van 2 jaar de moeder buitengesloten. Nadat de politie naar mogelijkheden heeft gezocht is de brandweer ter plaatse gevraagd.

Zolderraampje

Met een ladder is in eerste instantie een poging gewaagd om het raam op de eerste verdieping te openen via het platte dak van de uitbouw. Na een aantal pogingen om de ramen te openen is besloten een tweede ladder te gebruiken om naar het schuine dak van de woning te klimmen.

Twee brandweerlieden zijn over de dakpannen richting het kleine zolderraampje gegaan. Nadat deze was losgeschroefd is één van hen door het smalle gat naar binnen gegaan. De brandweer heeft de haken van de deur kunnen halen waardoor moeder en kind weer werden herenigd.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »