Ongeval bij racewedstrijd in Heinenoordtunnel, Barendrecht

Hulpdiensten zijn vanochtend (Zondag 24 februari 2013) opgeroepen voor een ongeval in de fietstunnel van de Heinenoordtunnel. Om 5 over 10 kwam de eerste melding voor de brandweer om te assisteren bij een AED/reanimatie. Vervolgens werden ook twee ambulances en de traumahelikopter opgeroepen.

De traumahelikopter vloog enkele minuten later al boven de incidentlocatie, maar is toen afgemeld. Ook de inzet van de brandweer bleek niet meer nodig. De twee ambulances hebben het ongeval samen met de politie kunnen afhandelen.

In de tunnel was een groep ouders met kinderen bezig met racewedstrijdjes op BMX fietsen. Eén van de kinderen heeft hierbij door onbekende oorzaak een ongeval gekregen waardoor de hulpdiensten werden opgeroepen. Het jongetje is met onbekend letsel afgevoerd in de ambulance.

Gezien de situatie ter plaatse zal het ongeval zijn meegevallen. De ouders en kinderen zijn gewoon verder gegaan met de racewedstrijdjes terwijl de jongen in de ambulance werd behandeld.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »