Melding gebouwbrand Maasstad Ziekenhuis Rotterdam

De brandweer, waaronder die van Barendrecht, is vanochtend (Vrijdag 12 oktober 2012) uitgerukt naar een melding van een gebouwbrand (‘middelbrand’) in het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Deze melding kwam na een melding van het automatische meldsysteem. Naast de tankautospuit uit Barendrecht (TS45.1) werden ook een autoladder (AL46.1) en tankautospuit uit Rotterdam (TS95.1) opgeroepen.

Ter plaatse is de brandweer met de ladder van de autoladder op het dak gaan zoeken naar de brand. Hierbij werd er niet direct een brand aangetroffen. Na overleg op de grond is er besloten nogmaals op het dak te kijken. Daarbij heeft de brandweer naar de autoladder ook gebruik gemaakt van gewone trappen om zelf op het dak van het Maasstad Ziekenhuis te komen.

Na ongeveer een half uur is de tankautospuit uit Barendrecht vertrokken. De achtergebleven brandweerlieden hebben nog een nacontrole uitgevoerd in en rond het gebouw. Voor zover bekend is er geen brand meer aangetroffen.
Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »