Aanrijding tussen ambulance en personenauto op de Hamburg in Barendrecht

Vanmiddag om iets voor 3 uur is een ambulance met spoed opgeroepen naar de Lubeck. Kort hierna maakte de politie melding van een aanrijding met letsel. De locatie van het ongeval betrof de Hamburg, een straat naast de Lubeck.

Ter plaatse bleek het te gaan om een flinke botsing tussen een ambulance en een personenauto. De ambulance was onderweg naar Ridderkerk voor een melding, maar kwam op enkele honderden meters van zijn thuispost al stil te staan. De personenauto heeft de ambulance tegen de zijkant van de bumper geraakt en is vervolgens doorgeschoten tegen een lantaarnpaal aan de andere kant van de weg. Bij de botsing is de airbag van de personenauto opengeklapt.

Voor dit ongeval is direct een tweede ambulance opgeroepen vanaf dezelfde post. Ook de politie was in grote getale aanwezig om te assisteren. De personenauto is afgevoerd door een berger en de schade aan de ambulance zal worden hersteld.

Later vandaag (Woensdag 6 februari 2013) meer foto’s. Houd Twitter en Facebook in de gaten voor updates.

Foto: Ron Buitendijk (@RBuitendijk)
Fotograaf: David Pronk, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »