Auto te water naast de Carnisserbaan (thv de GROEN-Rotonde) in Barendrecht

Vanochtend om 5 over half 10 heeft de politie melding gemaakt van een auto te water. Hierbij werd wel direct vermeld dat de personen al uit het voertuig waren. De locatie betrof een sloot ter hoogte van het Shell tankstation bij de GROEN-rotonde.

Ter plaatse bleek er een auto, door het riet, een sloot langs de Carnisserbaan in te zijn gereden. In de auto zat een vrouw met een kind. Deze zijn zelfstandig uit het voertuig gekomen en opgevangen door de politie. Ze zijn nog gecontroleerd in de ambulance op mogelijk letsel, maar dit was niet het geval.

Omdat het een waterongeval betrof was er ook veel brandweermateriaal opgeroepen. Deze zijn ter plaatse gekomen, maar hebben verder geen actie te hoeven ondernemen. Onder andere een tankautospuit, de waterongevallendienst en een ladderwagen van de brandweer zijn ter plaatse geweest.

De politie heeft één rijbaan van de Carnisserbaan thv de GROEN-rotonde afgesloten gehouden voor de berger, die heeft de auto uit het water gehaald en afgevoerd.

 
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »