Kettingsbotsing met 7 auto's op de A29 veroorzaakt flinke verkeershinder (Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s] Een kettingbotsing op de A29 heeft rond kwart voor zes voor flinke verkeershinder gezorgd. Meerdere auto’s botsten hier achterop elkaar.

File

De verkeerspolitie en twee ambulances kwamen met spoed naar het incident op de A29 ter hoogte van de Voordijk. Door het ongeluk ontstond er vanuit Rotterdam richting Heinenoord een file op de A29 en A15. Vanuit Rotterdam en Ridderkerk stonden er files van enkele kilometers. Tegen zeven uur is de A29 weer vrijgegeven.

Ambulances

Enkele inzittenden van de auto’s zijn gecontroleerd in de ambulance, bijna drie kwartier later kwam nog een tweede ambulance met spoed naar het incident. Over de gewonden en verwondingen is verder niets bekend. In ieder geval één auto raakte aan de voorkant flink in de kreukels en is afgevoerd door een berger. Een aantal andere automobilisten hebben ter plaatse alleen het papierwerk hoeven af te handelen.

Op vrijwel dezelfde plek vond afgelopen dinsdag ook een ongeluk plaats.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »