Vrouw naar ziekenhuis na aanrijding met busje aan de Dierensteinweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Politie en ambulance werden vanmiddag (Vrijdag 24 oktober 2014) om vier uur opgeroepen voor een ongeval aan de Dierensteinweg.

Aanrijding

Op de kruising van de Dierensteinweg met de Lorentzweg bleek sprake van een aanrijding tussen een personenauto en een kleine vrachtwagen. De bestuurster van de auto kwam vanaf het bedrijventerrein richting de Barend Beer gereden (recht over de kruising). Hierbij zag ze de kleine vrachtwagen over het hoofd en klapte tegen de zijkant op. De kleine vrachtwagen kwam net de brug van de Dierensteinweg over en reed ook de Lorentzweg op.

De vrouw uit de auto raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Vooralsnog lijkt de vrouw de andere automobilist over het hoofd te hebben gezien.

Lekkende accu

De auto raakte aan de voorzijde flink beschadigd en uit de de accu lekte zuur. De politie heeft de accu verwijderd om verder lekken te voorkomen. Verkeer vanaf de op/afrit A15 kon enige tijd geen gebruik maken van de afslag naar de Lorentzweg. Een berger heeft de auto na een half uur weggehaald waardoor de politie de weg weer kon vrijgeven.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »