Vier verdachten aangehouden voor diefstal kratten Makro Barendrecht

BARENDRECHT – De politie is even na half zes vanmiddag (Vrijdag 19 september 2014) gealarmeerd voor een diefstal bij groothandel Makro in Barendrecht aan de Zeemanstraat. Vier personen zouden kratten hebben gestolen en deze in een auto hebben geladen die ook op het bedrijventerrein stond. De politiehelikopter cirkelde enige tijd rond om te helpen zoek naar de verdachten.

Politiehelikopter

De eerste drie verdachten werden snel na het plegen van de diefstal aangehouden. De politiehelikopter werd ingezet om mee te zoeken naar een vierde verdachte. Op de grond waren meerdere agenten op zoek naar deze persoon. Hiervoor was ook een hondeneenheid van de politie ter plaatse gekomen.

Verstopt

Het lijkt erop dat de vierde verdachte is opgepakt rond/in een bouwmarkt naast de Makro, hij zou zich mogelijk ook hebben kunnen verschuilen in de tuin van naastgelegen woningen. De politie heeft hier op meerdere plaatsen gepost. Alle vier de verdachten waren binnen het uur nadat de zoekactie was gestart afgevoerd naar het politiebureau. Enkele agenten zijn ter plaatse gebleven om de diefstal af te handelen.

Lege flesjes

De kratten werden aan de achterzijde van de groothandel gestolen. De stapel kratten leek enkel lege frisdankflesjes te bevatten.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »