Politieauto

BARENDRECHT – [Update] De hulpdiensten, waaronder de brandweer en het mobiel medisch team met de traumahelikopter, zijn vanmiddag (Donderdag 14 augustus 2014) om tien voor vier gealarmeerd voor een waterongeval aan de Pesetastraat. De brandweer van Barendrecht rukte uit met het gespecialiseerde wateroppervlaktereddingsteam.

Bij aankomst van de hulpdiensten werd snel duidelijk dat er een levenloos lichaam in het water lag. Het lijk lag in het water langs het fietspad van de IJsselmondse Randweg, op de grens van Barendrecht met Rotterdam. De politie heeft het gebied rond de vindplaats afgezet en is een onderzoek gestart. Over de doodsoorzaak en identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.

Update: Lichaam van vermiste vrouw

De vrouw die eerder vandaag (Donderdag 14 augustus 2014) levenloos werd aangetroffen in het water langs de IJsselmondse Randweg blijkt enkele dagen geleden als vermist te zijn opgegeven. De politie laat weten dat het een vermiste 68-jarige vrouw betreft die was weggelopen vanaf de Maasstad Zorgboulevard. Dit gebeurde afgelopen zaterdag (9 augustus). De zorglocatie ligt in de wijk Hordijkerveld (Rotterdam IJsselmonde) welke vlak naast de vindplaats van het lichaam is gelegen. De politie zegt dat het niet om een misdrijf gaat.

« | »