Politieauto

BARENDRECHT – De politie heeft gisteravond (Woensdag 23 juli 2014) twee mannen aangehouden nadat deze een stopteken negeerde. De achtervolging van de auto kwam ten einde tussen enkele bedrijven aan de Donk in Barendrecht.

Achtervolging

De bestuurder reed met zijn auto in Barendrecht toen hij een stopteken kreeg van agenten. De man negeerde het stopteken waarop de politie de achtervolging moest inzetten. De auto werd tot stilstand gedwongen aan de Donk.

Wilde aanhouding

De politie heeft de inzittenden hier willen aanhouden, maar dit werd ze niet makkelijk gemaakt. Eén van hen was erg wild en bleef om zich heen schoppen. Dankzij de hulp van enkele werknemers van een naastgelegen bedrijf is de situatie onder controle gebracht: de benen van de man zijn tijdelijk vastgebonden met een stuk touw. Dit resulteerde in het gewenste effect zodat de man kon worden afgevoerd naar het politiebureau. De andere man die in de auto zat is eveneens meegenomen.

Dronken in een gestolen auto

De man bleek flink dronken te zijn: hij blies tijdens de alcoholcontrole een waarde van 685 Ugl. De limiet voor een beginnend bestuurder is 88 Ugl. Vervolgens bleek ook dat hij rondreed in een gestolen auto. De man is ingesloten op het bureau.

« | »