Containerbrand aan de Torenmolen in Barendrecht

De brandweer van Barendrecht is om iets voor half 4 zonder spoed opgeroepen voor een buitenbrand, het zou gaan om een containerbrand.

Ter plaatse bleek dat er brand was gesticht in een ondergrondse vuilcontainer, hoogstwaarschijnlijk door er vuurwerk in de gooien. Al snel was het erg druk rond de brand waardoor niet direct duidelijk was die de brand had aangestoken. Nadat de brandweer de container had gevuld met water en was vertrokken, kwam de politie ter plaatse.

Na tips van kinderen (o.a. van de naastliggende school) die iets gezien hadden zijn de agenten gaan onderzoeken waar de brandstichters wonen. Dit was bij het tweede huis al direct raak. De politie heeft de twee kinderen aangesproken op hun gedrag. Nadat de politie de woning binnen was gegaan is er in de achtertuin van de woning nog vuurwerk afgestoken (een kleine ratelband), onbekend is waarom dit nog gebeurde.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »