Fietster gewond na aanrijding met scooter op de Dierensteinweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Om tien voor zeven vanavond (Dinsdag 24 juni 2014) werden politie en ambulance gealarmeerd voor een aanrijding op de Dierensteinweg.

Hier bleek op de kruising van het fietspad van het Lorentzpad en de Dierensteinweg een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een fietser en een scooter. De fietser kwam vermoedelijk vanaf het Lorentzpad het fietspad van de Dierensteinweg opgereden toen hij in zijn zij werd geraakt door de scooter. Beide vervoersmiddelen en de bestuurders kwamen enkele meters verderop tot stilstand. Op het fietspad vanaf het Lorentzpad naar die van de Dierensteinweg staan haaientanden.

De jongen op de fiets is door omstanders geholpen en uiteindelijk in de ambulance behandeld aan zijn verwondingen. Hij heeft letsel opgelopen aan in ieder geval het been. Of de scooterrijder letsel heeft opgelopen is niet bekend. Enige tijd na de melding van de aanrijding is nog wel een tweede ambulance met spoed gealarmeerd.

De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht naar het ongeval. Het fietspad is ondertussen bereikbaar gebleven voor fietsers, brommers en scooters.

Deze aanrijding is inmiddels het derde ongeluk in de afgelopen dagen waarbij een scooter is betrokken.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »