Auto op zijn kop na botsing tegen boom aan de Zuidersingel in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Om half vijf vanmiddag (Zondag 15 juni 2014) zijn ambulance, politie en brandweer met spoed gealarmeerd voor een ongeval aan de Zuidersingel. Een auto sloeg hier over de kop nadat deze tegen een boom was gebotst.

Black-out

Een man en vrouw zaten in de auto toen het ongeval gebeurde. De vrouw was om zich heen aan het kijken, zag de auto op de boom af gaan en gaf een gil. Voordat hier een reactie op kwam botste de auto al tegen de boom en belandde op zijn kop. Een oorzaak is niet duidelijk, volgens de vrouw heeft de bestuurder mogelijk een black-out gehad.

Bij het ongeval raakte de twee inzittenden niet bekneld, wel vond er een controle plaats in de ambulance die ter plaatse was gekomen.

Boom omgezaagd

De brandweer was met meerdere voertuigen opgeroepen, maar alleen de brandweer van Barendrecht hoefde ter plaatse te komen. Ze hebben de schuinstaande boom omgezaagd omdat deze een gevaar vormde voor het naastliggende fiets en wandelpad.

Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig af te voeren. Ten tijde van de afhandeling van het ongeval heeft de politie de beide rijbanen tussen de Avenue Carnisse en het Amstelmeer afgesloten.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »