Veel schade bij aanrijding met drie auto's op de Carnisser Baan in Barendrecht (Carnisselande)

BARENDRECHT – [Foto’s] Twee ambulances en de politie zijn vanmiddag (Zaterdag 17 mei 2014) om vijf over één met spoed gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Carnisser Baan.

Schade

Op het stuk eenbaansweg van de Carnisser Baan tussen IKEA en het zwembad vond een kop-staart aanrijding plaats waar drie auto’s bij waren betrokken. De voorste auto kwam er relatief gezien het beste vanaf; deze had enkel wat schade aan de achterzijde. De middelste en achterste auto hebben daarentegen flinke schade opgelopen aan de voor- en achterzijde. De auto’s zijn gezien de schade met een behoorlijke klap achter op elkaar gereden.

Rug en nekklachten

In beide van deze achterste auto’s zat een persoon die last had van de rug en/of nek. Een vrouw uit de achterste auto is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis, een andere vrouw had ook last van de impact van de klap, maar is niet naar het ziekenhuis vervoerd. De tweede ambulance kon na aankomst ook weer snel verder.

Gedurende het ongeval kon het verkeer richting het noorden over het gras langs het ongeval. Een berger is enige tijd later gekomen om de beschadigde personenauto’s mee te nemen en het wegdek schoon te maken. De hele afhandeling van het ongeluk duurde ruim een uur, gedurende die tijd hebben de betrokken partijen het papierwerk kunnen afhandelen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »