Automobilist doorgereden na aanrijding met motorrijder op Carnisser Baan

BARENDRECHT – Op de Carnisser Baan in Barendrecht heeft gisteravond (Zondag 23 januari 2022) rond 18:00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en motor. Het ongeval gebeurde op de rondweg tussen de Groningseweg en het Vrijenburg (tram)viaduct.

Een automobilist reed de motorrijder aan, heeft de gewond geraakte bestuurder achtergelaten en is doorgereden. Politie en ambulance werden opgeroepen voor het incident. De motorrijder is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Doorgereden

Het slachtoffer van de aanrijding kon op eigen benen naar de ambulance lopen, maar liet vannacht (Maandag 24 januari 2022) aan BarendrechtNU weten serieus letsel te hebben opgelopen: “Ik ben onderuit gereden door een auto die is doorgereden terwijl ik plat op de grond lag. Ik heb zware botbreuken in mijn arm en moet waarschijnlijk worden geopereerd.

De politie heeft na het ongeval in de omgeving naar het voertuig gezocht, maar deze niet meer aangetroffen. Een politiewoordvoerder laat weten dat niet bekend of om wat voor auto het precies gaat. Het slachtoffer zelf meldt aan BarendrechtNU dat het om een witte Volkswagen ging, een hoger model auto. Mensen die vermoeden dat ze de auto hebben gezien kunnen dit melden bij de politie of via een bericht aan BarendrechtNU (wordt dan doorgestuurd naar het slachtoffer).

« | »