Dierensteinweg afgesloten na aanrijding met personenauto en vrachtwagen

BARENDRECHT – [Foto’s] De Dierensteinweg is vanmiddag (Woensdag 13 januari 2021) rond 12:40 uur afgesloten voor verkeer richting de 1e Barendrechtseweg. Op een kruising ter hoogte van het Shell tankstation waren een personenauto en vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen.

De voorkant van de vrachtwagen raakte de zijkant van de auto. De personenauto is na de aanrijding tegen een verkeerslicht aangereden en tot stilstand gekomen tegen een reclamebord in het grasveld naast de weg. Het is niet bekend hoe het ongeval kon gebeuren. Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen voor de bestuurder van de personenauto (onbekend letsel).

De politie heeft de Dierensteinweg moeten afsluiten tussen het tankstation en de Lorentzweg. Autoverkeer moest daardoor massaal uitwijken via het bedrijventerrein. Op de weg stond nog de beschadigde vrachtwagen, in het grasveld naast de weg stond de ernstig beschadigde auto tegen het reclamebord en op de weg lagen nog veel losse onderdelen. In de loop van de middag is de weg weer vrijgegeven.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »