Video: Man overvalt massagesalon QoQo aan het Onderlangs en loopt zwaaiend weg

BARENDRECHT – [Video] Op dinsdagmiddag 11 februari om 13:15 uur liep een man massagesalon QoQo aan het Onderlangs binnen, de man gedroeg zich direct vreemd bij de balie. Hij ging er uiteindelijk, nadat hij de vrouw in de winkel een duw had gegeven, met haar telefoon vandoor.

De politie is na de eerdere oproep nog steeds op zoek naar de man, die is vastgelegd op een camera aan de overkant van de winkel. Deze beelden heeft de politie nu gepubliceerd. Het gaat om een lichtgetinte man met kort zwart haar. Hij droeg een zwarte jas met bontkraag en is weggelopen richting ‘t Vlak.

Overval

De verdachte kwam die middag de zaak binnen en wachtte bij de balie. Hij vroeg of de aangeefster Engels sprak en begon toen heel zachtjes te praten. Opeens liep de man naar achteren, de gang door naar de keuken. Hij opende de keukendeur en ging naar binnen. De aangeefster riep dat hij de zaak moest verlaten. Ze durfde de keuken niet te betreden.

Toen de man de keuken uitkwam, duwde hij de aangeefster hardhandig opzij om langs haar te kunnen. Hierbij kwam zij ten val. De man verliet de zaak waarna de aangeefster erachter kwam dat haar telefoon, die op de keukentafel lag, weg was. In het telefoonhoesje zaten ook een rijbewijs en bankpas.

Nadat de man de zaak verlaat zwaait en wuift hij nog even voor het raam van de salon en loopt weg richting het Vlak.

Wie heeft er informatie over deze verdachte? Laat het weten via 0900-8844 of vul het tipformulier op de website van de politie in. Anoniem bellen kan uiteraard ook via 0800-7000.
Video: Bureau Rijnmond, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »