Bussluis voor de derde keer kapot gereden aan de Spinetstraat in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Buslijn 184 van de RET rijdt momenteel een omleiding om de bushalte Spinetstraat. Dit is nodig vanwege opnieuw een kapotte bussluis.

Ruim een maand geleden reed een bus de bussluis volledig aan gort. De bussluis is toentertijd zo erg beschadigd geraakt dat deze is vervangen. Drie weken geleden werd de bussluis wéér geramd. Ook toen raakte de sluis zo erg beschadigd dat de bussen een klein stukje moesten omrijden. De sluis is toen afgedekt met een plaat, wachtend om gerepareerd te worden.

Vorige week maandag was het zo ver, de bussluis werd gerepareerd. Bussen moesten op maandagochtend 17 februari omrijden vanwege het geplande onderhoud. Inmiddels zijn we een week verder, maar is de bussluis alweer kapot. Een voertuig, vermoedelijk weer een bus, is tegen de (bijna) rechtopstaande zijde van de sluis aangereden (vanaf het Muziekplein richting NS station Barendrecht). De schade is minder erg als voorgaande keer, maar de sluis gaat momenteel in ieder geval niet meer omlaag.

Wordt vervolgd?
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »