Gestolen iPad van woninginbraak in Barendrecht teruggevonden tussen struiken in Schiedam

BARENDRECHT – Afgelopen donderdag heeft de politie een gestolen iPad weten terug te vinden in Schiedam. De laptop werd in november 2019 gestolen bij een woninginbraak in Barendrecht.

Wijkagent Izak van der Vliet (Schiedam): “Politie lost alle zaken op? Helaas niet. Vandaag (Zaterdag 14 maart 2020) wel weer bewezen dat het verstandig is om altijd melding/aangifte te doen van een strafbaar feit.

Bosjes

Afgelopen donderdagochtend ontving de politie een melding van een verdachte situatie bij het Julianapark in Schiedam. Een man met een sporttas liep hier zenuwachtig en om zich heen kijkend heen en weer. “De man verstopte deze tas in de struiken en liep vervolgens weg. De melder had hier geen goed gevoel bij en belde ons“, aldus de agent.

De politie ging naar het park en trof in de tas een iPad aan, deze bleek na enig speurwerk te zijn gestolen bij een woninginbraak in Barendrecht. De man zelf was toen al verdwenen, een zoekactie heeft niets meer opgeleverd. “De Officier van Justitie besloot dat de Ipad terug mocht naar de rechthebbende in Barendrecht“, aldus de wijkagent.

« | »