Auto komt onderaan de dijk terecht bij aanrijding op Voordijk/Sweelincklaan, vier inzittenden gewond geraakt

BARENDRECHT – [Foto’s] Vier personen zijn gisteravond (Zaterdag 14 december 2019) gewond geraakt bij een aanrijding op de Voordijk. Het ongeval vond plaats op de kruising met de Sweelincklaan. Een voertuig kwam vanaf de kant van Peter Terlouw de Sweelincklaan opgereden, maar op hetzelfde moment kwam een auto op de Sweelincklaan aan. Op deze kruising heeft verkeer op de Sweelincklaan voorrang.

Het voertuig op de Sweelincklaan werd geraakt en slingerde zo’n 20 meter verderop de dijkverhoging af. De zwaar beschadigde auto is na de botsing schuin/achterwaarts van de dijk af gegaan en in het gras naast de Sweelincklaan terecht gekomen.

Meerdere gewonden

De brandweer werd met spoed gealarmeerd om de inzittenden uit hun voertuig te halen. Uit de auto welke van de weg was geraakt zijn 3 gewonden gehaald, waarvan de bestuurder er het meest ernstig aan toe was. De brandweer heeft de auto deels moeten openknippen om de man uit de auto te helpen. Daarvoor hebben andere hulpverleners al 2 andere personen uit de auto geholpen en met ondersteuning naar de ambulances geholpen.

De politie heeft het ongeval onderzocht en beide zwaar beschadigde voertuigen zijn afgevoerd. In eerste instantie werd ook de traumahelikopter oproepen voor het ongeval, maar deze bleek niet meer nodig.




Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »