Auto-inbraken bij de Hoefslag en fiets gestolen in de Dorpsstraat

BARENDRECHT – Afgelopen nacht is er ingebroken in (minstens) twee auto’s bij de Hoefslag. Eén van de auto eigenaren: “Afgelopen nacht is de ruit van mijn auto ingetikt. Volgens de noodmonteur was dit ook gebeurd bij een auto een straat verderop. Het betreffen de auto’s van het merk Mercedes Benz.” Uit de auto is het navigatiesysteem gestolen.

Update 16:30: Een buurtbewoner laat weten dat aan de Rietvelddreef (3x) en Bakemaveld (1x) vannacht (Zondag 10 november 2019) ook bij 4 auto’s (Mercedes) is ingebroken. Ook daar werd een raam ingetikt om in de auto te kunnen komen.

Fietsdiefstal

Afgelopen nacht vond er niet veel verderop ook een fietsendiefstal plaats. In de Dorpsstraat werd de fiets van Monica gestolen: “Gisteren avond een gezellige avond gehad bij restaurant Diggels in Barendrecht. Toen we om 23.00 naar huis wilde gaan op onze fiets stond er nog maar één fiets, de mijne was gestolen terwijl ze met een dik kabelslot aan elkaar stonden. Ik had mijn stuur display zoals gewoonlijk eraf gehaald en uiteraard mijn fiets op slot gezet. Waarschijnlijk zijn we in de gaten gehouden en ben ik gerold van mijn sleutels. Mijn fiets is mijn auto ik doe er mijn vrijwilligers werk mee in de elf ranken en kan echt niet zonder. Misschien heeft iemand mijn fiets gezien?

« | »