Opnieuw aanrijding op kruispunt Dierensteinweg bij oprit A15

BARENDRECHT – [Foto’s] Op de kruising van de Dierensteinweg bij de op/afrit A15 zijn vanavond (Woensdag 30 oktober 2019) opnieuw twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Rond tien voor acht vanavond (Woensdag 30 oktober 2019) werden politie en ambulance met spoed gealarmeerd. Een personenauto is in de zijkant van een andere personenauto op de kruising gereden.

Afgelopen week vond er op dezelfde kruising ook al een ongeval plaats, toen raakte een vrachtwagen een lesauto in de flank.

Aanrijding

De ambulance is korte tijd ter plaatse geweest, voor zover bekend zijn er geen gewonden overgebracht naar het ziekenhuis. Door de klap zijn in beide voertuigen meerdere airbags afgegaan.

Betrokkenen hebben met behulp van de politie de schadeformulieren ingevuld. De flink beschadigde voertuigen zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf. Tijdens de afhandeling van het ongeval is het verkeer op de kruising in diverse richtingen gestremd geweest.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »