Automobilist doorgereden na aanrijding met scooter op gemeentehuisplein

BARENDRECHT – Gistermiddag (Maandag 4 maart 2019) heeft er rond 15:55 uur een aanrijding plaatsgevonden op de Binnenlandse Baan bij het gemeentehuisplein. Een automobilist reed vanaf het Onderlangs (vanaf de HEMA) de Binnenlandse Baan op, maar raakte hierbij een scooterrijder. De automobiliste reed daarna zonder te stoppen door.

De auto reed vanaf het plein rechtsaf, richting ‘t Vlak, maar kwam op de verkeerde weghelft terecht. Hierdoor reed de auto tegen een tegemoetkomende scooter aan. De 17-jarige bestuurder van deze scooter raakte niet gewond, maar de scooter liep wel aanzienlijke schade op.

Vol geraakt tegen achterzijde

Familie van het slachtoffer: “De bestuurster nam de bocht naar rechts zo ruim dat zij, ondanks het feit dat hij probeerde haar te ontwijken op zijn eigen weghelft, hem vol heeft geraakt aan de achterzijde. De Volvo moet schade hebben aan de linker voorzijde. De bestuurster is doorgereden zonder te stoppen.

Voor de afhandeling van de schade wil de familie graag zsm in contact komen met de veroorzaker van het ongeval (Zwarte/donkerblauwe Volvo Stationcar): “Wie is deze bestuurster en wil zij contact met ons opnemen via deze site anders zullen wij aangifte gaan doen van doorrijden na ongeval. Of wie is getuige geweest van dit ongeval? Er zijn na de aanrijding diverse auto’s gestopt op de weg om te vragen of alles goed ging met hem, maar daardoor heeft hij zelf het kenteken van de bewuste auto niet kunnen noteren. Of wellicht heeft iemand camerabeelden van dit ongeval?

« | »