Brand in bedrijfspand aan de Zwolseweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De brandweer is vanmiddag (Woensdag 8 januari 2014) om tien over vier met spoed opgeroepen voor een melding van een gebouwbrand. In totaal werden vier brandweervoertuigen opgeroepen voor de melding aan de Zwolseweg.

Ter plaatse bleek er brand te zijn uitgebroken in het bedrijfspand aan de Zwolseweg. Toevallige passanten zagen rook uit het gebouw komen en hebben daarop de brandweer gealarmeerd. De brandweer heeft bij aankomst twee ramen ingeslagen om het volledige rolluik te kunnen openen.

Nadat het brandje was geblust is het pand en de omliggende gebouwen geventileerd. In totaal hebben vier omliggende panden schade door de rook, stichting Salvage helpt hen bij de afhandeling. De oorzaak van de brand is niet bekend.
Video: StephanPronk, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: David Pronk & Julian de Frel, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »