Drukte op rondweg nadat auto over de kop gaat op de Kilweg

BARENDRECHT – [Foto’s] Twee personenauto’s zijn aan het eind van de middag met elkaar in botsing gekomen op de Kilweg. Eén van de voertuigen sloeg hierbij over de kop. Het ongeval vond onderaan de afrit A29 (Rotterdam -> Barendrecht) plaats.

De brandweer werd opgeroepen vanwege een mogelijk bekneld slachtoffer, maar hier bleek geen sprake van. De weg is vervolgens tijdelijk afgesloten geweest tussen de afrit en de GROEN rotonde.

Drukte en ongeval op rondweg

De afsluiting veroorzaakte extra drukte op de aansluitende stukken rondweg van Barendrecht. Verkeer vanaf de A29 werd richting Barendrecht centrum gestuurd. De Sweelincklaan en Henry Dunantlaan liepen hierdoor snel vol met verkeer. Rond 18:00 uur vond er op de Sweelincklaan een kop-staart aanrijding plaats. De politie heeft geholpen bij de afhandeling van het ongeval, een ambulance is ter plaatse geweest om de inzittenden te controleren. Het voertuig was flink beschadigd en door de botsing zijn de airbags uitgeklapt.

Ongevallen A15

Zojuist (18:50 uur) zijn de hulpdiensten opnieuw met spoed uitgerukt vanwege een ongeval met een vrachtwagen op de A15 bij knooppunt Vaanplein. Twee rijstroken (Vaanplein -> Ridderkerk) zijn momenteel (19:30 uur) nog afgesloten. Even verderop, ter hoogte van de Dierensteinweg, vond ook een ongeval plaats op de A15 richting Ridderkerk.

Foto’s

Kilweg:

Sweelincklaan:

« | »