Ongeval op kruispunt Dierensteinweg, inzittenden met de schrik vrijgekomen

BARENDRECHT – [Foto’s] Rond vier uur vanmiddag (Zaterdag 8 september 2018) vond er een aanrijding plaats op het kruispunt van de Dierensteinweg ter hoogte van de afrit A15. Twee personenauto’s kwamen met elkaar in botsing op het verkeerskruispunt. Het ene voertuig is in de zijkant van het andere voertuig gebotst. Beide voertuigen raakten hierbij flink beschadigd.

De inzittenden van beide voertuigen zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel. Alle drie de betrokkenen konden na een medische check van het ambulancepersoneel op eigen kracht uit de ambulance stappen.

Dierensteinweg afgesloten

De Dierensteinweg is vanaf de afrit A15 richting het centrum van Barendrecht tussen 16:00 en 17:45 uur afgesloten geweest vanwege de afhandeling van het ongeval. De politie heeft, samen met de extra opgeroepen BOAs, heel even al het verkeer op het kruispunt stilgelegd om foto’s te kunnen maken voor het onderzoek.

De voertuigen moesten hierna zo snel mogelijk van de weg worden gehaald, maar de auto die nog op het kruispunt stond was te zwaar beschadigd om te worden weggeduwd. De wielen waren geblokkeerd door schade aan de voorzijde. Een berger heeft het voertuig, samen met het andere zwaar beschadigde voertuig, moeten afvoeren.

Eind juli vond er op dezelfde plek ook al een flinke aanrijding plaats: Ouder echtpaar slaat over de kop bij dubbele aanrijding op kruispunt Dierensteinweg
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »