Jongen onder bedreiging van mes van geld beroofd in Park Buitenoord

BARENDRECHT – [Foto’s] Rond tien voor vier vanmiddag (Zaterdag 1 september 2018) is een jongen van zijn geld beroofd in Park Buitenoord. De dader zou zijn slachtoffer onder bedreiging van een mes zijn geld afhandig hebben gemaakt. De politie geeft aan dat het incident nog in onderzoek is.

Agenten hebben na de melding direct de omliggende wijken ‘afgesloten’ door op strategische punten te gaan posten. Ook werd het gebied rond het centrum doorzocht, in deze richting was de dader gevlucht vanaf het park. Hij is tot op heden nog niet aangehouden.

Beroving

Voor de beroving, die rond tien voor vier plaats vond aan de zuidelijke kant van Park Buitenoord, is de politie op zoek naar een dader met het volgende signalement: ongeveer 16/17 jaar oud, licht getinte huidskleur, hij droeg een wit/zwart trainingspak, een jas met capuchon en een petje op. Hij is op een witte damesfiets gevlucht richting het centrum van Barendrecht.

De politie heeft ter plekke met getuigen gesproken, maar als u de omschreven verdachte heeft gezien rond het genoemde tijdstip, dan kunt u dit bij de politie melden via telefoonnummer 0900-8844.

Update 20:45: De Burgernet actie van de politie is zojuist afgesloten. De politie zet het onderzoek naar de beroving voort.

Artikelfoto: Politie bij het slachtoffer en enkele getuigen in Park Buitenoord.

« | »