45 jaar oude kever in brand op de Carnisser Baan; bestuurder geëmotioneerd

BARENDRECHT – [Foto’s] Op de Carnisser Baan is vanmiddag (Zaterdag 21 juli 2018) een auto in brand gevlogen. Om kwart over twee werd de brandweer met spoed gealarmeerd. Het motorcompartiment achterin de auto stond volledig in brand. De brandweer heeft hydraulisch gereedschap moeten gebruiken om deze open te breken.

De weg tussen de GROEN rotonde en de rotonde bij de Karwei werd volledig afgesloten. Het verkeer vanaf de Kilweg en Portlandse Baan kwam volledig vast te staan op de GROEN rotonde.

Emotioneel

Een getuige van de brand vertelde ter plaatse aan BarendrechtNU dat hij zag dat omstanders de bestuurder uit de brandende auto moesten halen, een Kever van 45-jaar oud (1973). De man leek hevig geëmotioneerd door de autobrand en moest worden ondersteund door omstanders. Hij is niet gewond geraakt.

De weg is ongeveer een half uur volledig afgesloten geweest. Hierdoor ontstond een verkeerschaos op en rond de GROEN rotonde. Nadat de brand was geblust werd één rijstrook vrijgegeven, pas na drie uur kon de hele weg vrij worden gegeven.

Artikelfoto door: Ingezonden & BarendrechtNU

« | »