Politieauto

BARENDRECHT – De gemeente Barendrecht sluit vandaag (Dinsdag 3 april 2018) een woning in de wijk Vrijheidsakker nadat hier een handelshoeveelheid drugs is aangetroffen. Een BOA van de gemeente en de politie sluiten de woning vandaag (Dinsdag 3 april 2018) af.

De gemeente ontving informatie van de politie over hennep in de woning aan de zuidelijke kant van de wijk. Bij een inval door de politie werd een grote hoeveelheid hennep aangetroffen: “De hoeveelheid verdovende middelen die is aangetroffen overschrijft, volgens de richtlijnen van het Openbaar Ministerie, ruimschoots de gebruikershoeveelheid en kan daarmee worden aangemerkt als een handelshoeveelheid“, aldus burgemeester van Belzen.

Overlast

Vorige week donderdag heeft de burgemeester gebruik gemaakt van zijn bevoegdheid om de woning te sluiten. De woning wordt vandaag (Dinsdag 3 april 2018) voor 3 maanden gesloten. “Gelet op de gevolgen die drugsoverlast met zich mee kan brengen op de leefbaarheid van de woonomgeving, neem ik deze gebeurtenis hoog op“, aldus de burgemeester: “Drugsgerelateerde overlast ten aanzien van een woning versterkt de onveiligheidsgevoelens van direct omwonenden en bezoekers en tast de openbare orde in de woonomgeving op onacceptabele wijze aan

« | »