Politieauto

BARENDRECHT – De politie is op zoek naar getuigen van een babbeltruc aan de Concertweg in Barendrecht. Een 90-jarige vrouw werd hierbij vorige week donderdag (22 maart, 12:00 uur) bestolen van verschillende goederen uit de woning.

Het gaat om een vrouw met een blanke huidskleur van 40-45 jaar oud. Tips kunnen worden doorgegeven aan de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Hondje losgelaten in woning

Agent Remy Hartog: “Er werd aangebeld en er werd fysiotherapie aangeboden door de vrouw welke voor de deur stond. Deze liet plots haar hond los welke de woning inliep. Hierna zijn er door de vrouw verschillende goederen weggenomen uit de woning.

Update (30 maart), politie persbericht over het incident: “Even na 12:00 uur belden een vrouw met een hondje aan bij de 90-jarige Barendrechtse. Een vrouw van middelbare leeftijd bood fysiotherapie aan en verraste de hoogbejaarde bewoonster door de riem van het hondje los te laten. Deze rende de woning in. Daarop liep de vrouw mee naar binnen en sloeg in de ontstane verwarring haar slag. Ze vertrok met hond én meerdere kostbare en dierbare sieraden.

« | »