Politieauto

BARENDRECHT – Afgelopen nacht heeft er een overval plaatsgevonden aan het Eemmeer in Barendrecht. Een maaltijdbezorger werd rond 01:00 uur overvallen door 3 personen. De politie is op zoek gegaan naar het drietal, maar heeft voor zover bekend nog geen aanhoudingen verricht.

De daders hebben cash geld en de sleutel van de scooter van het slachtoffer gestolen.

Gewapende overval

De 19-jarige pizzakoerier is slachtoffer geworden van een gewapende overval. Het slachtoffer wilde rond 01.00 uur een bestelling afleveren op het Eemmeer. Daar wachtte iemand hem op, die zich eerst voordeed als klant. Plotseling kwamen er nog twee mannen tevoorschijn. Een had een vuurwapen. Ze beroofden het 19-jarige slachtoffer uit Rotterdam en gingen ervandoor met zijn geld en scootersleutel. De drie renden weg in de richting van het Brielsemeer.

Politie: “Heeft u iets gezien of gefilmd, deel het met de politie. Alleen samen kunnen we dit stoppen! Door de traumatische ervaring kan het slachtoffer vaak moeilijk een goed signalement geven. Voor de politie een lastig traject.” Heeft u iets gezien of informatie, bel dan met 0900-8844 of laat uw tip achter op www.politie.nl. Anoniem melden mag ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Heeft u beelden? U kunt het uploaden via politie.nl/upload.

« | »