Automobilist rijdt muurtje omver aan de Fazant maar laat geen gegevens achter

BARENDRECHT – Aan de Fazant in Barendrecht is gisteravond (Vrijdag 9 februari 2018) een muurtje omver gereden door een automobilist. Het stenen muurtje stond in de voortuin van een woning.

De veroorzaker is uitgestapt om de schade te bekijken, maar is vertrokken zonder zijn gegevens achter te laten, zo laat een familielid van de bewoner aan BarendrechtNU weten: “Heeft iemand wat gezien of gehoord, weet iemand om wie het gaat? Dan zou ik dat graag willen weten zodat het opgelost kan worden.

Voertuig

Het gaat om een groene Citroën die tussen 20:00 en 20:30 uur het muurtje omver heeft gereden. Het voertuig zelf heeft ook aanzienlijke schade opgelopen, zo heeft een buurvrouw laten weten die de klap hoorde van de stenen die omvielen. De bestuurder was vermoedelijk op visite bij iemand in de buurt, maar navraag in de buurt heeft nog geen duidelijkheid gegeven over de identiteit van de bestuurder.

Bent of kent u de betreffende automobilist? Betrokkenen komen graag in contact om de schade af te kunnen handelen (neem contact op met BarendrechtNU om in contact te worden gebracht met de familie van de bewoner). De familie laat weten dat het muurtje inmiddels al voor de 3e keer omver is gereden.

« | »